skip to Main Content

LINSSEN YACHTS

Heerlijk achterover leunen, diep ademhalen en ontspannen zonder zorgen – dat is wat u zoekt op het water. Voorwaarde daarbij is wel dat het motorjacht waarmee u reist, de nodige rust uitstraalt. Dus komt u uit bij een Linssen motorjacht, die u de kwaliteit en het comfort biedt dat u verdient! Compacte en tegelijk royale motorjachten die veel meer leefruimte en comfort aan boord hebben dan gebruikelijk is. Dankzij de efficiënte indeling hebben deze motorjachten een enorm ruimte die zijn weerga niet kent.

Linssen Yachts bouwt stalen waterverplaatsende motorjachten van 9,70 tot 16,45 meter. Afhankelijk van de samenstelling van uw bemanning, uw persoonlijke wensen, uw vaargebied en eventueel budget zullen mede bepalen voor welke serie u kiest en voor welk model (AC met achterkajuit of Sedan met open kuip) binnen iedere serie. Aangezien diverse series elkaar overlappen in lengtes en mogelijkheden, zult u altijd een jacht kunnen vinden dat aan uw eisen voldoet.

GRAND STURDY SERIES

In de tweede helft van 2017 heeft Linssen de nieuwste modelserie geïntroduceerd, de ‘punt nul’-serie. Een echte Linssen, voorzien van talloze technische hoogstandjes en slimmigheden zoals u dat van Linssen gewend bent. We hebben geluisterd naar de praktijkervaringen van onze klanten en hebben uitdagingen omgezet in echte Linssen-oplossingen.

De ‘punt nul’-serie bestaat uit 4 lengtematen in diverse varianten:

  • Linssen Grand Sturdy 30.0 AC
  • Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan
  • Linssen Grand Sturdy 35.0 AC
  • Linssen Grand Sturdy 35.0 Sedan
  • Linssen Grand Sturdy 40.0 AC
  • Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan
  • Linssen Grand Sturdy 45.0 AC
  • Linssen Grand Sturdy 45.0 Sedan

DE LINSSEN-VARIOTOP

De Variotop® is een sprekend voorbeeld van in-house Linssen-ontwikkelingen en behoort zonder twijfel tot een van de technische highlights van de moderne jachtbouw. De Linssen-Variotop® staat dan ook symbool voor de innovatiekracht van Linssen Yachts en is gepatenteerd in diverse landen.

Met behulp van digitale technieken ontstaan constructie, interieurinrichting en de technische installaties aan boord van een Linssen. En dat niet alleen in theorie, maar juist ook in de praktijk. Snij- en freesmachines vertalen computerdata naar fraaie onderdelen die door de mensen op de werf exact passend geassembleerd worden.

Het is fascinerend om te zien hoe vele technische componenten geprefabriceerd worden vóórdat de monteurs deze op hun definitieve plaats in het schip monteren. Deze componenten worden vóór de montage getest. Een zorgvuldig opgestelde werkwijze die van doorslaggevend belang is voor de bewaking van de kwaliteit. Alleen zo kunnen door creativiteit, ervaring en uiterst moderne productietechnieken motorjachten ontstaan die aan hoge eisen voldoen. Elke Linssen is daarvan een overtuigend voorbeeld.

Back To Top