skip to Main Content
OVER JONKERS YACHTS

Jonkers Yachts is dealer van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau, waarmee u kiest voor een jacht waarin eerlijk vakmanschap, vooruitstrevende technologie en de mooiste materialen zijn samengebracht. Jonkers Yachts is een jong en dynamisch bedrijf en staat voor absolute topkwaliteit. Ook voor de verkoop van uw motor- of zeiljacht bent u bij Jonkers Yachts aan het juiste adres. Het exterieur en interieur van uw schip wordt aan een uitvoerige controle onderworpen, waarbij in het bijzonder aandacht wordt geschonken aan de technische componenten. Indien noodzakelijk wordt u geadviseerd over een refit, om de verkoop van uw jacht te bespoedigen.

Wij begeleiden u bij de aankoop van uw jacht en zijn uw servicepunt op het gebied van onderhoud en (winter)stalling. Daarnaast zijn wij uw aanspreekpunt voor de financiering, verzekering, ligplaats en het transport van uw jacht.

Met onze website krijgt u een eerste indruk van ons bedrijf en hiermee hopen wij u te informeren en uw belangstelling te wekken. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf alvorens een beslissing te nemen over de aanschaf van een luxe jacht.

Met hartelijke groet,
Alexander Jonkers en zijn team

“Wij streven ernaar dat uw contact met Jonkers Yachts een buitengewone ervaring is, mede door onze persoonlijke benadering.”

SERVICE EN ONDERHOUD

Wij zijn trots op het feit dat onze klanten onder alle omstandigheden kunnen rekenen op een vriendelijke en efficiënte service. Wanneer u uw boot aanbiedt voor service, onderhoud en (winter)stalling* nemen wij met u aan boord de werkzaamheden door. Dan gaan we “aan de slag” om ervoor te zorgen dat alles binnen de afgesproken tijd klaar is en opgeleverd kan worden. Wij denken met u mee, respecteren uw wensen en leveren topkwaliteit! Met deze filosofie stapt u met een gerust hart aan boord van uw jacht.

Wij heten u dan ook van harte welkom op Marine Port Zélande (Ouddorp) waar onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste technieken in de jachtbouw.

* met een maximum van 40.000 kg

VRAAG BIJ ONS VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN VOOR (RESERVE-)ONDERDELEN.

REFIT

Voor mooie gebruikte schepen is altijd interesse, soms is een intensieve re-conditionering oftewel refit nodig. Anderzijds wilt u misschien uw eigen boot wel van een nieuw uiterlijk voorzien. Jonkers Yachts kan het gehele traject voor u organiseren. Er is immers een kwaliteitsreputatie hoog te houden. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op!
Wij heten u dan ook van harte welkom op Marine Port Zélande (Ouddorp) waar onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste technieken in de jachtbouw.

2016-11-07-photo-00001128
2016-11-07-photo-00001127
2016-11-07-photo-00001129
2016-11-07-photo-00001130
WINTERBERGING

In de winterberging die Jonkers Yachts aanbiedt, ligt uw schip veilig binnen en onder het wakend oog van Alexander Jonkers en zijn team. Niet alleen een wakend, maar ook een kritisch en scherp oog, om erop toe te zien dat uw schip in optimale conditie blijft en u er optimaal van kunt genieten in het voorjaar. Niet alleen dan, maar ook daarna, waar en wanneer u dat wenst. Professioneel, actief én proactief, daar staan wij voor.

Wij verwelkomen u en uw schip (tot 40 ton) van welk merk dan ook, maar onze expertise ligt bij Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau Motorboats. Merken die we door en door kennen, waar we voor staan én trots op zijn en waarbij we direct contact hebben met de werf en medewerkers die uw jacht gebouwd hebben! Merken die we graag iedere winter terugzien bij ons, als dealer.

UW SCHIP VERKOPEN

Jonkers Yachts beschikt over een imposant netwerk, dat zal u niet verbazen. Als middelpunt van deze dynamische botenmarkt vernemen de mensen van Jonkers Yachts uiteraard voortdurend wensen, kansen en mogelijkheden.
Voor mooie gebruikte schepen is altijd interesse. Jonkers Yachts brengt ze na een intensieve reconditionering op de markt. Er is immers een kwaliteitsreputatie hoog te houden, te verdedigen én uit te bouwen!
Nieuwsgierig hoe snel en succesvol uw schip van eigenaar kan veranderen? Informeer.

DIVE INTO A NEW DIMENSION

Met gepaste trots delen wij u mee dat wij sinds dit voorjaar een partnership zijn aangegaan met het merk Seabob. Wanneer u op zoek bent naar het ultieme watersportgevoel, gaat u gewoon naar het water toe; geen grenzen, geen limiet. Ervaar pure vrijheid met de Seabob! Makkelijk handelbaar, glijdend door en veilig duiken onder water. Alles is mogelijk met een Seabob. U voelt zich echt als een vis in het water! Voor meer informatie, klik hier.

TRANSPORT

Wilt u uw “nieuwe” jacht graag laten transporten naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk of naar Zweden? Over de weg, op eigen kiel (door een ervaren en gekwalificeerde schipper), of via een vrachtschip.

Jonkers Yachts heeft ervaring met het organiseren van jachttransporten en het fysiek voorbereiden van deze transporten. Aarzel niet en neem contact met ons op.

VERZEKERING

U kunt pas écht zorgeloos van uw schip genieten als u daarvoor een goede verzekering heeft. Door de ruim 60 jaar ervaring van Kuiper Verzekeringen in het verzekeren van pleziervaartuigen zijn zij specialisten op dit vakgebied. Als geen ander kennen zij de risico’s die aan uw hobby zijn verbonden.

De slogan “VAAR OP ZEKER” heeft een dubbele betekenis. Het spreekt voor zich dat Kuiper Verzekeringen u er een ‘zekere vaart’ mee toewensen, maar u kunt écht op zeker varen door uw schip bij Kuiper Verzekeringen te verzekeren.

VRAAG GERUST VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE EN/OF MEER INFORMATIE AAN!
Back To Top