Premium Yachts

Marina Port Zélande

Linssen - Jonkers Yachts
Fairline - Jonkers Yachts
Jeanneau - Jonkers Yachts

BOAT SHOW SEASON – Bekijk de agenda

Linssen Yachts River Trails | 6 – 12 oktober

Een buitengewone ervaring bij Jonkers Yachts.

Sinds 1999 zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van premium jachten. Daarbij ligt onze focus op de merken Linssen Yachts, Fairline en Jeanneau Powerboats. Met dit portfolio bedienen wij een brede doelgroep vaarliefhebbers in Europa én daarbuiten. In onze verwarmde showroom (1.500 m2) en aan onze sales boulevard in Marina Port Zélande vindt u altijd een uitgebreid aanbod nieuwe en pre-owned jachten. Op deze plek aan het Grevelingenmeer maken wij graag met u kennis, luisteren wij naar uw verhaal en nemen we de tijd om uw wensen te vertalen naar een jacht dat voor u goed voelt. Ons hoge serviceniveau en de uitgebreide onderhoudsdiensten maken de aankoop (en/of verkoop) van uw jacht tot een buitengewone ervaring.

Nieuwe & pre-owned jachten Verkoop uw schip

Jonkers Yachts Officiële merkdealer van

Linssen - Jonkers Yachts
Fairline - Jonkers Yachts
Jeanneau - Jonkers Yachts

Uw jacht verkopen? Vaar blind op Jonkers

Heeft u de intentie om een nieuw jacht aan te schaffen? Of heeft u andere redenen om afscheid te nemen van uw huidige jacht? Wat de aanleiding ook is: in het vaak complexe verkoopproces van uw jacht kunt u rekenen op onze persoonlijke begeleiding. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de internationale jachtbemiddeling.

Verkopen volgens Jonkers Ons aanbod pre-owned jachten

Plan uw Virtuele experience

Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom en sales boulevard in Marina Port Zélande te bezoeken? Plan dan een virtuele experience op één of meerdere jachten uit ons aanbod.

Linssen Yachts River Trials

Altijd al eens willen proefvaren met een Linssen-jacht? Dat kan nu tijdens de Linssen Yachts River Trials in Maasbracht. Hier ligt een uitgebreide selectie Linssen-jachten in diverse lengtes en uitvoeringen voor u klaar, zowel in de showroom als in de haven voor de proefvaarten. Linssen Yachts River Trials Data: 6 - 12 oktober 2023 Openingstijden: ... Lees meer

Terugblik Hiswa te Water 2023

Na de succesvolle 38e editie van de Hiswa te Water, kijken we terug op vijf onvergetelijke dagen. We willen graag al onze bezoekers bedanken voor hun enthousiasme en interesse. Op de stand van Jonkers Yachts waren drie Fairline jachten en vijf Jeanneau Powerboats te bewonderen. De volgende jachten waren on display op de stand van ... Lees meer

Service & Onderhoud Niets is ondenkbaar

Hoe nieuw uw jacht ook is, er is altijd werk aan boord. Soms voorzien en gepland, soms onverwacht zoals in het geval van schade. Gelukkig kunt u al dat werk bij ons neerleggen. Wij hebben veel kennis en ervaring en een uitgebreid internationaal netwerk, waardoor we alle specialismen in huis hebben. Aan alle jachten van onze premium merken Linssen Yachts, Fairline en Jeanneau Powerboats voeren wij service en onderhoud uit.