+31 (0)111 673 330           info@jonkers.org
PREMIUM MOTOR & SAILING YACHTS
AGENDA
agenda-challenge2017

Na het succes van afgelopen zomer fotograferen we zaterdag 10 juni 2017 opnieuw de langste vloot aan Linssen schepen ooit. We streven dit jaar naar 25 Linssen jachten op de Oosterschelde, die door een helikopter vastgelegd worden.

Indien u mee wilt varen met uw Linssen bent u van harte welkom in Zierikzee op vrijdagavond 9 juni waar we gezamenlijk een steigerborrel houden rond 18.00 uur, aangeboden door Jonkers Yachts.  Aansluitend vindt rond 19.30 uur op eigen kosten een gezamenlijk diner plaats bij Restaurant “de Proeverij” aan het Kraanplein 12/14 in Zierikzee. Zaterdag 10 juni varen we om 11.00 uur uit en gaan we een rondje varen tussen de Zeelandbrug en de stormvloedkering Neeltje Jans waarbij we de gehele groep Linssen schepen fotograferen. Ook wordt ieder schip individueel gefotografeerd.

U krijgt twee foto’s kosteloos aangeboden en bij de fotograaf kunt u tegen een kleine vergoeding extra foto’s bestellen. Wij bieden u ook de mogelijkheid voorafgaand aan het evenement tegen een speciaal tarief (donderdag 8 en vrijdag 9 juni) uw boot professioneel te laten wassen. Dit komt de foto’s ten goede. Ik hoor graag of u aanwezig bent bij dit leuke foto evenement met uw Linssen.

Linssen tour to London/Windsor
this summer

Wij streven naar een zéér hoge klantenbinding en het ontwikkelen van een familiegevoel. Een van onze speerpunten hiervoor is een jaarlijks terugkerende toertocht met onze klanten. Ook dit jaar organiseren wij weer een toertocht met Linssen eigenaren. Op deze manier kan iedereen nieuwe kennis opdoen en ervaringen uitwisselen. Dit jaar gaan zullen wij vanaf Nieuwpoort de Noordzee oversteken naar Ramsgate en van daaruit gaan we via Queensborough naar de St. Catherine Docks in London om een aantal dagen van de stad te genieten. Daarna vervolgen we onze reis naar Windsor, waar we ruim een dag verblijven om de omgeving te verkennen. Hierna zetten wij onze tocht in omgekeerde volgorde voort, zodat we na 14 dagen weer in Nieuwpoort zijn. Indien u de trotse eigenaar bent van een Linssen Yacht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Schermafbeelding 2017-05-11 om 16.12.01