fbpx

Squadron 58 New

Dit is niet zomaar de volgende Squadron in onze collectie – dit is een compleet nieuwe boot

Ontdek de 58 New
Fairline logo

Fairline Yachts Squadron 58 New

Onmiskenbaar Squadron. Onbetwistbaar origineel.
Een nieuw hoofdstuk in de toch al illustere geschiedenis van de Squadron. Met zijn talrijke nieuwe en luxueuze details, verbluffend frisse lijnen en een in het oog springend modern interieur kan het niet anders dan dat de Squadron 58 het hart verovert van jachtenliefhebbers over de hele wereld. Dus voor wie op zoek is naar een Squadron die zijn weerga niet kent: kom nu aan boord! 

Elke ruimte een nieuw gezicht, voor unieke nieuwe ervaringen 
Met ons innovatieve nieuwe Beach Club-ontwerp is optimaal gebruik gemaakt van elke centimeter van de gloednieuwe Squadron 58, zodat u nog meer kunt genieten van elk moment aan boord. Zo heeft het schip uitklapbare balkons, die met één druk op een knop kunnen worden neergelaten om de dekruimte aan weerskanten van het jacht te vergroten. En met het geïntegreerde, uitschuifbare zwemplateau wordt de beschikbare dekruimte in een handomdraai verdubbeld en krijgt u een elegant afstapje naar het water.

Exterieur
Iets waaraan je alle Squadron-modellen al sinds 1991 direct herkent, zijn de drie opvallende vinnen die beide zijden van het jacht sieren. En dat geldt natuurlijk ook voor de Squadron 58. Het is een hommage aan deze vroegere modellen, maar het ingenieuze herontwerp van de vinnen weerspiegelt de evolutie van het hele ontwerp.

Interieur
Het interieur is zodanig vormgegeven dat er een gevoel van rust en ontspanning over u komt zodra u aan boord stapt. Met aardetinten, diepblauwe accenten, natuurlijke materialen en linnen elementen is ons interieur even rustgevend als de golfjes die zachtjes tegen de romp kabbelen.

Modulaire cockpitstoelen
Geen dag aan boord van een Squadron 58 is hetzelfde, dus hebben we modulaire, beweegbare stoelen ontworpen, die flexibel kunnen worden aangepast aan elk nieuw avontuur. U kunt ze naar binnen draaien richting de luxueuze kombuis om met uw passagiers te praten, of naar buiten om in de verte te staren terwijl u samen luiert op het zwemplateau. De Squadron sluit naadloos aan bij elke situatie.

Aankleding 
Het Fairline-interieur is bedoeld om u een moment sprakeloos te maken wanneer u aan boord stapt.
Een ruimte die écht comfortabel voelt, vereist namelijk meer dan een gezellig kussentje en dekentje. Je moet op emotioneel niveau geraakt worden in je diepste en meest fundamentele behoeften.

De uitstraling van de leefruimten aan boord is bij onze nieuwe interieurs sereen, omdat je aan boord dichter bij het water leeft. Met aardetinten, diepblauwe accenten, natuurlijke materialen en linnen elementen is ons interieur zo zacht als een Mediterraan briesje.

Dankzij de dynamische diagonale lijnen vloeit de ene ruimte naadloos over in de andere en wordt je blik vanzelf door de hele ruimte geleid. De eikenhouten vloeren, prachtig gelakte kasten, luxe vloerbedekking van natuurlijke materialen en de verticale houtdetails zorgen voor een harmoniërend en rustgevend geheel. Kortom: een perfecte setting voor het leven op en rond het water – alleen of met gasten.

Technische specificaties 58 New

Download volledige specs Fairline logo

LOA x breedte over alles x diepgang ± 17.67 x 4.95 x 1.52 m

Minimale kruiphoogte ±

Stahoogte n.v.t.

Gewicht / waterverplaatsing ±

CE-Classificatie B (kust)

Tankinhoud ± Diesel
± water
± zwartwater

Motorisering cil. Volvo
Type Penta D13-900 shaft drive
2x 1.800 pk

Bel voor een afspraak +31 (0)111 673 330

of ontdek 7 andere goede redenen om u welkom te voelen in Zeeland...