skip to Main Content
Heeft u de grote boot shows gemist? Dan volgt hieronder een samenvatting met het belangrijkste nieuws!

Op de Hiswa te Water kondigde Linssen Yachts de vernieuwde Grand Sturdy 35.0 Sedan en 35.0 AC aan. In een vernieuwende, frisse INTERO-stijl. Een stijl waarin alles draait om licht en ruimte.De vloeiende lijnen van het silhouet openbaren zich in de mooi gebogen driedelige raampartij. Deze creëren veel lichtinval in het interieur, waardoor de kleurenopbouw van vloer naar plafond voor een optimale ruimtelijke beleving zorgt.

Alsof het een James Bond film was, zo voer de splinternieuwe F//Line 33 de Thames op. Bij de Tower Bridge kreeg het publiek deze spectaculaire dagboot voor het eerst in het echt te zien.
Zowel in London als op het Cannes Yachting Festival stal de F//Line de show. Prachtige lijnen, spectaculaire prestaties en een ongekend luxe afwerking zijn de belangrijkste eigenschappen van de F//Line.

De andere primeur van Fairline is van een wat groter formaat, de Squadron 68. Ook dit luxe superyacht viel in smaak van zowel het publiek als de vakjury. Met name het ongekend hoge niveau van luxe en afwerking wordt gewaardeerd en de Squadron 68 wint in Cannes de award voor ‘Best Interior Design’.

In navolging op het succes van de Cap Camarat 9.0 WA en Cap Camarat 10.5 WA kondigt Jeanneau de Cap Camarat 12.5 WA aan. Deze grote cruiser combineert ruimte met prestaties en allerlei innovaties.

Blijf Jonkers Yachts volgen voor de laatste ontwikkelingen!

Back To Top