skip to Main Content
CAP CAMARAT 9.0 WA

De nieuwe Cap Camarat 9.0 WA herhaalt het succesvolle concept van de 8.5 WA; een sportieve boot met een familievriendelijke geest. Met haar pure, gestroomlijnde ontwerp geïnspireerd op de Cap Camarat 10.5 WA, is haar look helemaal van deze tijd!

Haar traditionele V-vormige romp is ontworpen door Michaël Peters. Stabiel en krachtig, zorgt haar romp voor een uitstekende vaargedrag en een zeer veilige handling op zee voor zowel familietochtjes als sportieve uitstapjes.

De layout en ruimtelijke indeling van de Cap Camarat 9.0 WA maakt haar de ideale boot voor dagtochten of weekendtochten. Aan de buitenkant profiteert de enorme cockpit van een stuurstand met zitplaatsen voor twee, een portieportaal en talrijke opslagmogelijkheden.

Het interieur van de nieuwe Cap Camarat 9.0 WA zal gewaardeerd worden door liefhebbers van comfort. Zo is de boot voorzien van een zeer groot tweepersoonsbed, een rondzit die in een handomdraai te transformeren is tot een dubbel bed, een hoofd compartiment met aparte douche, een ‘ontbijt hoekje’ en ruime opslagruimte. Dit nieuwe model beschikt ook over lange ramen in de romp voor een extreem helder interieur.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Lengte 8.3 m / 27’2″
Lengte romp 7.96 m / 26’1″
Breedte romp 2.94 m / 9’7″
Inhoud brandstoftank 4000 L / 106 GAL
Inhoud watertank 100 L / 26 GAL
Aantal hutten 1
Motor 1 x 350 PK
2 x 250 PK
CE-categorie C-6 – D10
Back To Top