fbpx

Cap Camarat 10.5 CC

De Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC is hét nieuwe model binnen de Cap Camarat serie en de grootste uit de reeks.

Ontdek de 10.5 CC
Jeanneau logo

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC

De Cap Camarat 10.5 CC biedt voor elk wat wils!
Of u nu droomt van een dagje vissen met alles erop en eraan, of rustig voor anker wilt liggen, op het nieuwe schip binnen deze serie kunt u onvergetelijke momenten met familie en vrienden beleven. De Cap Camarat 10.5 CC is voorzien van twee ruime stuurstanden en een grote zijdeur met geïntegreerde zwemladder voor gemakkelijke toegang tot de zee: plezier en ontspanning verzekerd! Met zijn V-vormige romp is de boot uitstekend zeewaardig, en met zijn krachtige dubbele motor, 2x 300 pk met joystick, en ergonomische stuurinrichting, geniet u van lange snelle vaarten, volkomen veilig in de comfortabele stoelen.

Leven op het water: het ware leven
Geniet van de schaduw van de standaard T-top, of lounge op een van de ruime zonnedekken na een zwemtochtje, de buitenruimtes zijn optimaal ingericht. Gooit u graag een hengel uit, dan is de boot voorzien van alles waarmee u vooruit kunt, zoals hengelsteunen op het dak en een transparante leefbak! Aan het eind van een welbestede dag hoeft u geen afscheid van uw gezelschap te nemen, maar kunt u de tijd op het water verlengen. De leaning post dient als kombuis die van alle gemakken is voorzien: een koelkast, een spoelbak en plaats voor een gasfornuis of grill.

Vier slaapplaatsen voor meerdaagse tochten
Binnen vindt u een verrassend grote open en lichte leefruimte. Laat uzelf deinen op de golven in vier comfortabele slaapplaatsen: in de voorkajuit is de salon te veranderen in een slaapplaats, het hoofdcompartiment is voorzien van een aparte douche, en in de achterkajuit bevindt zich een aantrekkelijke dubbele cabine.

Technische specificaties 10.5 CC

Download volledige specs Jeanneau logo

LOA x breedte over alles x diepgang ± 10.90 x 3.25 x 0.73 m

Minimale kruiphoogte ±

Stahoogte n.v.t.

Gewicht / waterverplaatsing ±

CE-Classificatie B (kust)

Tankinhoud ±
± 160 liter water
± zwartwater

Motorisering cil.
Type

Bel voor een afspraak +31 (0)111 673 330

of ontdek 7 andere goede redenen om u welkom te voelen in Zeeland...