fbpx

DB 37 OB NEW

De DB/37 Outboard is het nieuwste model binnen de premium DB yachts lijn van Jeanneau. Sensatie en comfort gaan hand in hand.

Ontdek de 37 OB NEW
Jeanneau logo

Jeanneau DB 37 OB NEW

ERVAAR ALLE SENSATIES OP HET WATER
Aan boord van de DB/37 OB heeft plezier op het water 1.000 gezichten: de sensatie van opwindende snelheid tijdens het offshore varen, of ontspannen voor anker omringd door een prachtige omgeving. 

STIJL EN PRESTATIES
Elegantie en kracht gaan hand in hand aan boord van de DB/37 OB.  Met een gedistingeerd, eigentijds silhouet, als gebeeldhouwd door Camillo Garroni, toont deze hoogwaardige dagboot, met een romp ontworpen door Michael Peters, haar volledige capaciteit tijdens het varen. Snel, wendbaar en gemakkelijk te besturen, vliegt de DB/37 OB over het water, aangedreven door dubbele buitenboordmotoren met 2x450 PK, die indrukwekkende topsnelheden beloven.

SPORTIEF CRUISEN IN ALLE VEILIGHEID
Veiligheid aan boord staat voorop. Met een breed, geïntegreerd windscherm, twee comfortabele stoelen naast de piloot, twee modulair opgestelde zitbanken, die kunnen worden verwijderd voor een open connectie met de zee. Via de beveiligde, verzonken gangboorden bereikt u gemakkelijk het voordek waar u kunt genieten van de zon. 

DE IDEALE BOOT OM MOMENTEN TE DELEN MET FAMILIE EN VRIENDEN
De DB/37 OB biedt uitzonderlijk veel ruimte aan boord. Wanneer u voor anker ligt, kunnen de zijterrassen worden ingezet om nóg meer bewegingsruimte te creëren. Het grote achterzemplatform biedt gemakkelijke toegang tot de zee. Geniet met gasten van een prachtige zonsondergang terwijl u geniet van een diner in de cockpit. Overnachten aan boord is geen probleem. De twee comfortabele, ruime hutten bieden plaats voor vier personen. 

Technische specificaties 37 OB NEW

Download volledige specs Jeanneau logo

LOA x breedte over alles x diepgang ± 11.82 x 3.55 x 0.72 m

Minimale kruiphoogte ±

Stahoogte n.v.t.

Gewicht / waterverplaatsing ±

CE-Classificatie (kust)

Tankinhoud ± 960 liter
± water
± zwartwater

Motorisering cil.
Type
2x 450 kW

Bel voor een afspraak +31 (0)111 673 330

of ontdek 7 andere goede redenen om u welkom te voelen in Zeeland...