fbpx

Merry Fisher 1295 FLY

De Jeanneau Merry Fisher 1295 FLY is het vlaggenschip van de serie. Ontdek deze luxe cruiser met veel ruimte, comfort en uitstekende prestaties.

Ontdek de 1295 FLY
Jeanneau logo

Jeanneau Merry Fisher 1295 FLY

ONTSPANNING OP DE AGENDA

Dit nieuwe model biedt meerdere leefruimtes die speciaal zijn ontworpen voor ontspanning met familie en vrienden. Er is volop tijd om te genieten, met uw voeten bungelend in het water vanuit de achterkuip, dankzij het elektrisch bedienbare terras aan stuurboord. Aan bakboord vergemakkelijkt een grote zijdeur de toegang voor iedereen aan boord. Ver weg van de alledaagse drukte kunt u comfortabel ontspannen op een van de drie geïntegreerde zonneligbedden op het voordek, voor gegarandeerde momenten van pure ontspanning! Zonnebaders zullen genieten van de volledig uitgeruste flybridge om volle snelheid te varen, privé te zonnebaden en aan het einde van de dag te genieten van een cocktail met uitzicht op de zee!

EEN VERFIJND INTERIEUR

Met grote, lichte ramen en een panoramisch uitzicht over het water is het leven zoet aan boord van dit vlaggenschip, versterkt door een verfijnde, eigentijdse selectie van materialen. Neem plaats aan het roer en maak gebruik van de allernieuwste technologieën, te vinden op de grootste boten, voor eenvoudige bediening. De deur aan stuurboordzijde biedt gemakkelijke toegang en vergemakkelijkt manoeuvreren voor zorgeloos varen. Vertrek en vind uw comfortabele plek in een van de drie hutten, voor een rustgevende rustperiode op het water bij elke stop tijdens uw cruise!

Technische specificaties 1295 FLY

Download volledige specs Jeanneau logo

LOA x breedte over alles x diepgang ± 12.56 x 3.80 x 0.77 m

Minimale kruiphoogte ±

Stahoogte n.v.t.

Gewicht / waterverplaatsing ±

CE-Classificatie B B 10 / C 12 (kust)

Tankinhoud ± 1.200 liter
± 400 liter water
± 120 liter zwartwater

Motorisering cil.
Type

Bel voor een afspraak +31 (0)111 673 330

of ontdek 7 andere goede redenen om u welkom te voelen in Zeeland...