skip to Main Content
Jonkers Yachts zoekt gebruikte motorjachten

Denkt u er weleens aan om uw motorjacht te verkopen? Maar alleen onder juiste voorwaarden met een betrouwbare en succesvolle makelaar? Dan is Jonkers Yachts de makelaar om uw jacht te verkopen!

Ons team is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands premium motorjachten. Alle tweedehands jachten die wij verkopen bevinden zich in een uitstekende staat. Daarom controleren we eerst uw jacht uitgebreid, doen eventueel kleien aanpassingen en wanneer nodig regelen wij een refit. Uw jacht zal dus in uitstekende staat worden gepresenteerd op onze en andere toonaangevende brokerage websites in Europa. Daarvoor regelen we een professionele foto- en video-opname.

Uw jacht valt het beste op in onze goed uitgeruste showroom in Marina Port Zélande. Hier verwelkomen wij bezoekers en presenteren hen uw jacht. We leiden ze rond, doen voorstellen, en volgen deze op. We doen er alles aan om de beste deal voor u te maken! Zodra er een deal is, regelen we al het papierwerk en de overdracht van het jacht aan haar nieuwe eigenaar.

Op dit moment is er een grote vraag naar mooie gebruikte motorjachten! Dus als u overweegt om uw jacht te verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Back To Top