fbpx

40 SL AC

De Linssen 40 SL AC, een ruim stalen motorjacht met achterkajuit. Een stoere verschijning met zeeën van ruimte aan boord.

Ontdek de 40 SL AC
Linssen Logo

Linssen Yachts 40 SL AC

Linssen 40 SL AC

De Linssen 40 SL AC is voor zijn lengte verrassend veelzijdig, ruim en comfortabel ingericht. Zo biedt de 40 SL AC een voorkajuit, middenkajuit en achterkajuit, waar de voorkajuit en achterkajuit zijn voorzien van een gescheiden doucheruimte en toiletruimte met elektrisch toilet. Daarnaast zijn deze kajuiten voorzien van genoeg kast en opbergruimte, uniek in dit segment motorjachten.

Naast de zeer uitgebreide kajuiten met eigen voorzieningen is de salon in de Linssen 40 SL AC in twee delen ingericht. Bij binnenkomst vanaf het achterdek vindt u de L-vormige zithoek aan stuurboordzijde en aan bakboordzijde een kastenwand. Verder in de salon bevindt zich een kleine verdieping waar zich de eethoek en dinnete bevindt. Vanuit deze verlaagde ruimte is de middenkajuit te bereiken met twee eenpersoonsbedden aan bakboordzijde. Aan stuurboordzijde zijn de aparte doucheruimte en toiletruimte te vinden.
De Linssen 40 SL AC biedt 6 vaste slaapplaatsen en twee extra slaapplaatsen middels het Easy Sleep Convert System® in de salonbank.

De comfortabele en overzichtelijke stuurpositie boven op het achterdek biedt een ruime U-vormige zithoek met een toegang tot het zwemplateau.
Zowel binnen als buiten is het optimaal genieten in de Linssen 40 SL AC.

360° virtuele tour

Tour openen

Technische specificaties 40 SL AC

Download volledige specs Linssen Logo

LOA x breedte over alles x diepgang ± 12.85 x 4.25 x 1.20 m

Minimale kruiphoogte ± 293 cm

Stahoogte ± 200 cm

Gewicht / waterverplaatsing ± 16.500 kg

CE-Classificatie B (kust)

Tankinhoud ± 750 liter Diesel
± 440 liter water
± 240 liter zwartwater

Motorisering 4 cil. Mercury Diesel
Type MD2.0L
115 pk

Bel voor een afspraak +31 (0)111 673 330

of ontdek 7 andere goede redenen om u welkom te voelen in Zeeland...