fbpx

40 SL Sedan

De Linssen 40 SL Sedan. Uitgestrekte ruimtes en een open leefruimte aan boord maakt de 40 SL Sedan de ideale reispartner.

Ontdek de 40 SL Sedan
Linssen Logo

Linssen Yachts 40 SL Sedan

Linssen 40 SL Sedan

De Linssen 40 SL Sedan, de grootste Sedan versie binnen de Linssen SL lijn. Deze stoere Sedan met zijn kenmerkende SL details is een echte blikvanger. De Linssen 40 SL Sedan is de ideale reispartner voor lange tochten en vaarvakanties en biedt meer dan genoeg luxe en comfort aan boord voor een langer verblijf.

De Linssen 40 SL Sedan biedt 4+2 slaapplaatsen. In de voorkajuit vindt u een vrijstaand tweepersoonsbed met aangrenzend de middenkajuit met twee eenpersoonsbedden. In de salon is de salonbank om te bouwen tot tweepersoonsbed middels het Easy Sleep Convert Systems®.

Net als de Linssen 40 SL AC vindt u in de salon twee gedeeltes. Via de openslaande deuren vanaf de open kuip betreedt u de salon met de zithoek aan bakboordzijde. Aan stuurboordzijde bevindt zich een klapbare tafel met twee luxe zitstoelen. Richting de voorkajuit bevindt zich de stuurstand met een verstelbare comfortabele bestuurdersbank en de dinnete.
De 40 SL Sedan is voorzien van praktische opbergruimtes door het gehele schip. Zo is een van de meest opvallende opbergruimtes in de middenkajuit, waar de kelderruimte zich bevindt voor de wijnliefhebbers.

De ruime open kuip biedt bescherming middels het doorlopende salondak tegen zon en andere weersinvloeden. Voorzien van een ruime zithoek, losse stoel en salontafel is de open kuip een heerlijke plaats om tot rust te komen of te genieten van een heerlijke lunch of borrel in de buitenlucht.

Technische specificaties 40 SL Sedan

Download volledige specs Linssen Logo

LOA x breedte over alles x diepgang ± 12.85 x 4.25 x 1.20 m

Minimale kruiphoogte ± 272 cm

Stahoogte ± 200 cm

Gewicht / waterverplaatsing ± 16.500 kg

CE-Classificatie B (kust)

Tankinhoud ± 750 liter Diesel
± 440 liter water
± 300 liter zwartwater

Motorisering 4 cil. Mercury Diesel
Type MD2.0L
115 pk

Bel voor een afspraak +31 (0)111 673 330

of ontdek 7 andere goede redenen om u welkom te voelen in Zeeland...