skip to Main Content

GRAND STURDY 40.0 AC

De Linssen Grand Sturdy 40.0 wordt – net als haar kleinere zussen – aangeboden in een AC-variant (met achterkajuit) en een Sedan-variant (met open, zelflozende kuip). Het herkenbare, slanke profiel is consequent voortgezet in de nieuwe, elegante ontwerpen.

De Linssen Grand Sturdy 40.0 meet 12,85 x 4,30 m. Daarmee is het een volumineus jacht met een vol en breed voorschip. De indeling van het Linssen-40-voet-segment is ongekend ruim.

Wanneer u de salon betreedt, valt deze ruime indeling direct op. Salon en keuken bevinden zich op hetzelfde niveau, met slechts één trede tussen de salon en het keukencompartiment, zodat de kok en de gasten samen van het boordleven kunnen genieten. Praktische en goed gepositioneerde lades, kasten en vakken zorgen voor zinvol gemak aan boord.

De trap naar de voorkajuit kan worden opgeklapt en geeft toegang tot een praktische ‘kelderruimte’. Ideaal voor de wijnliefhebbers onder ons! In de vaarrichting naar achteren gezien betreden we via deze trap de salon.

De voorkajuit heeft een tweepersoonsbed waar men van beide zijden comfortabel in en uit kan stappen. Patrijspoorten en dekluiken geven voldoende licht en lucht. Er zijn grote hang- en legkasten, en onder het bed bevindt zich een handige schuiflade. De toiletruimte is toegankelijk vanuit zowel de voorkajuit als het centrale voorportaal, zodat ook uw gasten in de middenkajuit – die is voorzien van twee eenpersoonsbedden – er gebruik van kunnen maken. Van hieruit is tevens de separate douche te bereiken.

De achterkajuit is eveneens zeer ruim ingedeeld met een vrijstaand tweepersoonsbed, een aparte douche en een apart toilet en eveneens veel kast-, berg- en laderuimte.

TEST
TECHNISCHE SPECIFICATIES
40.0 AC
LOA x breedte over alles x diepgang ± 12,85 x 4,30 x 1,20 m
Minimale kruiphoogte ± 2,93 m
Stahoogte VK/salon/AK/Stuurhuis ± 1,97 / 2,01 / 1,99 m
Gewicht/ waterverplaatsing ± 16.500 kg / ± 16,5 m3
CE-Classificatie B (zee)
Tankinhoud ± 820 ltr diesel
± 440 ltr water
± 240 ltr zwartwater
Motorisering 1x 5 cil. Volvo
Penta Diesel,
Type D3-110
1x 82 kW (110 PK)
Back To Top