skip to Main Content

GRAND STURDY 45.0 SEDAN

Deze zus van de 45.0 AC heeft een bijzonder ruime salon, die bij geopende salondeuren samen met de open kuip een enorme leefruimte creëert. De nieuwe Grand Sturdy 45.0 Sedan is de ultieme reisboot. De ruimtelijke beleving aan boord is, al zeggen we het zelf, groots. De meest opvallende kenmerken en details lichten wij hier kort toe. Maar heeft u de kans om onze In-Water Boat Show bij te wonen, stap dan zelf aan boord van onze nieuwe Grand Sturdy 45.0 Sedan. Dan leert u haar pas echt waarderen.

Onder water: stabiel, comfortabel en krachtig
De rompvorm en rompconstructie van de Grand Sturdy 500 AC Variotop® vormen ook de basis voor het onderwaterschip van de nieuwe Grand Sturdy 45.0. Deze gepatenteerde nieuwe rompvorm, Soft-chine Prestressed Hull (SPH®), zorgt ervoor dat u tijdens het varen minder weerstand ondervindt, minder geluid hoort en minder brandstof verbruikt. Anders gezegd: de Grand Sturdy 45.0 is ongekend stabiel, fluisterstil en stuurt soepel. Standaard uitgerust met twee krachtige Volvo Penta dieselmotoren voor een stabiele voortstuwing.

Linssen Slide and pop-out-door
De Grand Sturdy 45.0 Sedan is de enige Sedan met deze unieke schuifdeur aan bakboord. Vanuit de stuurstand kunt u gemakkelijk bij de kikker om snel even een touw te leggen in sluis of haven, om daarna in alle rust het schip op z’n plek te leggen.

Veel ruimte en Licht
De Grand Sturdy 45.0 Sedan heeft een ruime, comfortabele en luxe salon met veel leefruimte voor u en uw reisgenoten. De grote ramen in de salon zorgen voor een prettig contact met buiten en een optimale inval van natuurlijk licht. Aan stuurboordzijde bevindt zich de ruime pantry met daarachter een comfortabel klaptafeltje met twee clubzitjes. Gezellig om samen te ontbijten. Bent u met meer personen, dan is er aan bakboordzijde een ruime U-dinette.
Met het grote elektrische Variodeck zorgt u voor een optimaal binnenklimaat onder alle omstandigheden. Zet het schuifdak een klein beetje open voor een verfrissende bries door de salon, of schuif het helemaal open om volop van de zon te genieten.
De riante voorkajuit is uw domein. Met een ruim en comfortabel tweepersoonsbed en rondom genoeg beweegruimte, kasten en opbergruimte voor garderobe en andere bezittingen. Met separate toilet aan SB en douche aan BB heeft u alle privacy die u zich maar kunt wensen.

Midscheeps bevindt zich de gastencabine met twee eenpersoonsbedden. Zij kunnen gebruik maken van de eigen toilet/douche in de gang aan stuurboord.
Toegankelijk via het voorschip is ook de grote multifunctionele ‘kelder’-bergruimte. Doordacht en functioneel zijn de koellade voor wijn of champagne en de geïntegreerde barkastlade.

Op de geïntegreerde kuipbank in de ruime open kuip is het heerlijk vertoeven. Het standaard verlengde salondak biedt u bescherming tegen momenten dat het weer iets minder is, of juist tegen te felle zon. De centrale hekdeur biedt middels het Linssen Center Line Traffic toegang tot het zwemplateau.
Het salondak is voorzien van geïntegreerde waterafvoer. Daarnaast liggen er – verdekt in het salondek – twee zonnepanelen voor extra stroomvoorziening.

Kortom, uw ultieme reisboot.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
45.0 Sedan
LOA x breedte over alles x diepgang ± 13,98 x 4,35 x 1,20 m
Minimale kruiphoogte ± 2,75 m
Stahoogte VK/salon ± 1,97 / 2,01 m
Gewicht/ waterverplaatsing ± 19.500 kg / ± 19,5 m3
CE-Classificatie B (zee)
Tankinhoud ± 2x 530 ltr diesel
± 440 ltr water
± 240 ltr zwartwater
Motorisering 2x 5 cil. VolvoPenta Diesel,
Type D3-110
2x 82 kW (110 PK)

Emmisie regeling compliance: EPA Tier 3, EU RCD Stage II, BSO II

Back To Top