skip to Main Content
+31 (0)111 673 330           info@jonkers.org
NIEUWS

Check out de grand opening van onze showroom!

De nieuwe Jonkers Yachts showroom op Marina Port Zélande is een feit! In het weekend van 22 tot en met 25 juni is dit op spectaculaire wijze en samen met vele gasten gevierd. Was u er ook bij of heeft u het gemist? Kijk mee!

Bekijk hier de video.

Boats on display

In onze hagelnieuwe showroom staan prachtige nieuwe en pre-owned boten klaar om door u ontdekt te worden. Breng ons een bezoekje in Marina Port Zélande en stap aan boord!

Een greep uit onze (huidige) collectie:
Linssen Grand Sturdy 35.0 AC
Linssen Grand Sturdy 35.0 Sedan
Linssen Grand Sturdy 430 AC MKII
Linssen Range Cruiser 430 Sedan Variotop
Linssen Grand Sturdy 500 AC Variotop
Linssen Grand Sturdy 500 AC Variotop MKII
Fairline Targa 63 GTO
Jeanneau Leader 30
Jeanneau Merry Fisher 795
Jeanneau Cap Camarat 6.5 WA

FOTO’S GRAND OPENING JONKERS YACHTS

Klik op de foto hiernaast.

NIEUWE JEANNEAU LEADERS IN DE SHOWROOM

Zowel de Jeanneau Leader 30 als de Leader 40 staan bij ons in de showroom. Mooie sportieve jachten, voorzien van tal van opties en vaarklaar voor mooie tochten op het water. Misschien wel met u? U bent van harte welkom voor een bezichtiging in onze showroom.

Meer over de Jeanneau Leader 30 en Leader 40

FAIRLINE YACHTS GAAT RACEN

Fairline Yachts is de trotse nieuwe sponsor van Rick Parfitt Jnr Racing. Dit team doet met een Bentley mee aan het British GT kampioenschap. Rick Parfitt Jnr is een Brits racetalent dat in zijn debuutjaar al het GT4 kampioenschap won. Met de steun van Fairline hoopt het team ook dit jaar te winnen. Het raceseizoen start aankomend Paasweekend.

LINSSEN GRAND STURDY 40.0 SEDAN POWERBOAT OF THE YEAR 2018

De nieuwe Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan is de winnaar van de European Powerboat of the Year 2018 in de categorie waterverplaatsers.

De toekenning van deze award is gebaseerd op het oordeel van toonaangevende internationale vakjournalisten uit Duitsland, Italië, Noorwegen, Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk, die in diverse categorieën producten voordragen voor de award. Zij testen op kwaliteit, productinnovatie, prijs-/kwaliteitverhouding, vaareigenschappen en constructie.

De uitreiking van de award heeft plaatsgevonden tijdens de openingsceremonie van Boot Düsseldorf, op zaterdag 20 januari 2018.

Meer over de Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan

Back To Top