skip to Main Content
+31 (0)111 673 330           info@jonkers.org
NIEUWS

DIT VOORJAAR NOG VAREN MET DE JUST IN TIME SPECIAL OFFERS VAN JEANNEAU

De timing van deze ‘just in time’ aanbieding kon niet beter. T/m 31 mei kunt u profiteren van een gelimiteerd aantal in prijs verlaagde Jeanneau Leaders. Bekijk de aanbiedingen in detail:

Heeft u interesse in de Just in Time aanbieding? Bel ons voor meer info of een afspraak / proefvaart: +31(0)111 673 330

justintimedeals
Leader40-Jerome_KELAGOPIAN-web

NIEUWE JEANNEAU LEADERS IN DE SHOWROOM

Zowel de Jeanneau Leader 30 als de Leader 40 staan bij ons in de showroom. Mooie sportieve jachten, voorzien van tal van opties en vaarklaar voor mooie tochten op het water. Misschien wel met u? U bent van harte welkom voor een bezichtiging in onze showroom.

Meer over de Jeanneau Leader 30 en Leader 40

FAIRLINE YACHTS GAAT RACEN

Fairline Yachts is de trotse nieuwe sponsor van Rick Parfitt Jnr Racing. Dit team doet met een Bentley mee aan het British GT kampioenschap. Rick Parfitt Jnr is een Brits racetalent dat in zijn debuutjaar al het GT4 kampioenschap won. Met de steun van Fairline hoopt het team ook dit jaar te winnen. Het raceseizoen start aankomend Paasweekend.

auto-fairline-web
linssen-grand-sturdy-40-0-sedan-winner-2

LINSSEN GRAND STURDY 40.0 SEDAN POWERBOAT OF THE YEAR 2018

De nieuwe Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan is de winnaar van de European Powerboat of the Year 2018 in de categorie waterverplaatsers.

De toekenning van deze award is gebaseerd op het oordeel van toonaangevende internationale vakjournalisten uit Duitsland, Italië, Noorwegen, Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk, die in diverse categorieën producten voordragen voor de award. Zij testen op kwaliteit, productinnovatie, prijs-/kwaliteitverhouding, vaareigenschappen en constructie.

De uitreiking van de award heeft plaatsgevonden tijdens de openingsceremonie van Boot Düsseldorf, op zaterdag 20 januari 2018.

Meer over de Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan

Back To Top