skip to Main Content
+31 (0)111 673 330           info@jonkers.org
NIEUWS
linssen-grand-sturdy-40-0-sedan-winner

Winnaar: de Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan heeft de European Powerboat of the Year 2018 gewonnen

De nieuwe Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan is de winnaar van de European Powerboat of the Year 2018 in de categorie waterverplaatsers.

De toekenning van deze award is gebaseerd op het oordeel van toonaangevende internationale vakjournalisten uit Duitsland, Italië, Noorwegen, Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk, die in diverse categorieën producten voordragen voor de award. Zij testen op kwaliteit, productinnovatie, prijs-/kwaliteitverhouding, vaareigenschappen en constructie.

De uitreiking van de award heeft plaatsgevonden tijdens de openingsceremonie van Boot Düsseldorf, op zaterdag 20 januari 2018.

Meer over de Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan

EEN GOED BEGIN VAN 2018

Als eerste wensen wij u een goed 2018 toe, met veel mooie momenten op het water. Bij Jonkers Yachts zijn we het jaar begonnen met de ingebruikname van onze nieuwe locatie en showroom op Marina Port Zélande.

Op onze nieuwe locatie kunnen wij veel jachten laten zien en anders hebben we ‘experience ruimten’ om u een goede indruk te geven van uw nieuwe jacht. Later dit jaar houden we nog een feestelijke opening, maar u bent natuurlijk ook eerder welkom.

We hopen u ook te verwelkomen op Boot Düsseldorf van 20 t/m 28 januari. Onze medewerkers zijn aanwezig op de stands van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau Powerboats en tonen u graag de nieuwste jachten en noviteiten.

Jonkers-Yachts-MPZ-verhuizing
kerstgroet
fairline-marine-park-1400×600

Fairline Yachts maakt nieuwe productiefaciliteit bekend

De Britse producent van luxe motorjachten heeft de in Cannes reeds aangekondigde nieuwe locatie van de werf bekend gemaakt. De nieuwe locatie is gelegen in Hythe, het maritieme district aan de Solent in Southampton aan de Engelse zuidkust. Daar heeft Fairline de beschikking over een 5 hectare grote locatie gelegen aan het water. De bouwwerkzaamheden zullen naar verwachting zo’n negen maanden in beslag nemen, zodat in de nazomer van 2018 de bouw van nieuwe jachten van start kan gaan.

De nieuwe productiefaciliteit maakt het voor Fairline mogelijk om grotere jachten te bouwen, iets wat niet mogelijk was op de bestaande Oundle locatie in Northamptonshire. De productielocatie van de scheepswerf in Oundle blijft in tact en zal boten tot 60ft bouwen. Op de nieuwe locatie in Hythe worden boten van meer dan 60 ft gebouwd. Daar zullen proefvaarten, inbedrijfstelling en klantoverdracht ook plaatsvinden. Gunstig gelegen in het maritieme district Southampton Water, beschikt de faciliteit over grote aanlegplaatsen en een directe verbinding met de Solent. Naar verwachting zal de nieuwe faciliteit in eerste instantie 200 banen creëren in het Southampton-gebied.

Russell Currie, Managing Director van Fairline Yachts, merkt op: “Nu de wereldwijde jachtmarkt evolueert, eisen klanten over de hele wereld steeds grotere jachten. Onze nieuwe locatie, genaamd Fairline Marine Park, biedt state-of-the-art faciliteiten, geeft ons de ruimte om uit te breiden en grotere jachten te realiseren, terwijl we tegelijkertijd de bestaande jachtbouwexpertise benutten. Door onze productiecapaciteiten over zowel Northampton als Southampton te vergroten, zijn we toekomstbestendig en behouden we onze betrokkenheid en verantwoordelijkheid om te investeren in de bouw van Britse jachtbouwindustrie. “

WIJ GAAN VERHUIZEN

Wij hebben fantastisch nieuws! Vanaf januari 2018 gaan wij verhuizen naar Marina Port Zélande, waar wij een nieuwe showroom van 1500min gebruik zullen nemen. U kunt daar nieuwe en pre-owned jachten bezichtigen van de merken: Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau Motorboats.

Ons nieuwe adres is vanaf 15 november a.s.:

Jonkers Yachts (Motorboats) B.V.
Kabbelaarsbank 11
3253 ME Ouddorp (ZH)

T: +31 (0)111 673 330

Onze andere gegevens zoals IBAN, KvK, BTW-nummer etc. blijven gelijk.

Vanaf 2 januari 2018 bent u van harte welkom voor een kop koffie en een rondleiding in ons nieuwe pand!

Jonkers-Yachts-MPZ-verhuizing
Back To Top