skip to Main Content

Ik heb ruim 3 jaar uitermate tevreden gevaren in een Jeanneau Cap Camarat. Naar aanleiding van een klein probleempje met de benzinedop ben ik in contact gekomen met Jonkers Yachts. Ik werd op een bijzonder plezierige en zakelijke wijze geholpen. De uitnodiging om Jonkers Yachts te bezoeken tijdens de Hiswa te water in Lelystad heb ik uiteraard aanvaard. Mijn ervaring met Jeanneau en de tentoongestelde Jeanneaus versterkten mijn wens om groter te gaan varen.

In een open onderhoud werd mij alle tijd gegund om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden. Het plezierige contact resulteerde in een later stadium in een bezoek aan de beurs in Düsseldorf. Ook daar werd mijns inziens de professionaliteit en de vriendelijkheid van Jonkers Yachts bewezen. Ik kon dan ook niet anders dan tot koop overgaan van een Jeanneau Leader 40, waarvan ik tot de dag van vandaag geen moment spijt van hebt.

Ik zou 100% zeker Jonkers Yachts aanbevelen, de aftersales service en de contacten tot heden zijn tot mijn volle tevredenheid. De dienstverlening betekent voor mij alles. Ik verheug mij er dan ook op om tezamen met Jonkers Yachts de oversteek naar Engeland en het bezoek aan Londen te maken.

Familie Samuel

Back To Top