skip to Main Content

Omdat wij vaste ligplaats houder zijn in Port Zelande en Alexander Jonkers de aangewezen dealer is voor Linssen Yachts in Zeeland. Wij hadden destijds een zeiljacht en zijn overgestapt op een motorboot. Alexander Jonkers bood ons toen een aantrekkelijke inruilmogelijkheid aan voor Linssen nieuwbouw; hij is de aangewezen Linssen Yachts dealer in Zeeland. En zo is het gekomen. Ons eerste motorjacht was een Linssen GS 40.9 sedan. En inmiddels hebben we een nieuwe in aanbouw, deze keer hebben we gekozen voor een GS 45.0 AC.

Wij hebben de boot in onderhoud bij Jonkers Yachts, primair omdat het onderhoud de eerste jaren precies volgens de garantie voorschriften van Linssen Yachts dient te worden uitgevoerd. Maar ook omdat Jonkers Yachts niet alleen zorgt voor de winterstalling maar tevens voor de inschakeling van de verschillende leveranciers van onderhoud. Je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar. Aan het eind van het seizoen lever je gewoon de sleutels in en je krijgt bij de start van het seizoen een schoon gepoetste boot weer terug, die dan ook op de goede werking van alles is uitgetest zodat je onbezorgd aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

Bovendien staan Alexander en zijn team staan altijd voor je klaar om je te helpen. Ook in het weekend als dat nodig is. Ik zou Jonkers Yachts dan ook zeker aanbevelen; persoonlijke aandacht, kwaliteit en service staan bij Jonkers Yachts hoog in het vaandel. Natuurlijk hangt daar ook een prijskaartje aan, maar daarvoor ben je wel verzekerd van vaarplezier en kan je dan ook echt zorgeloos genieten van je verblijf op je mooie Linssen Yacht.

Familie van Overmeire

Back To Top