skip to Main Content
Twee premières van Fairline Yachts op het Cannes Yachting Festival

Het Cannes Yachting Festival is dit jaar het décor voor maar liefst twee wereldpremières van Fairline Yachts. Te beginnen met de langverwachte Squadron 68. Met het bekroonde Italiaanse ontwerp van Alberto Mancini en de wereldberoemde engineering van Vripack, heeft de Squadron 68 een zeer chic en luxe design meegekregen en een doordachte lay-out naast Fairline’s gevierde bouwkwaliteit en zeewaardigheid. De Squadron 68 biedt 12% meer ruimte onderdeks, een 5% groter salonoppervlak en een 10% grotere flybridge dan de Squadron 65. DeSquadron 68 voegt een nieuwe dimensie toe aan Fairline’s gevestigde Squadron-lijn, ontworpen in overeenstemming met het ethos van het merk dat niets de perfecte vakantie in de weg mag staan.

Het tweede jacht dat in Cannes wordt gelanceerd, is Fairline’s nieuwe express cruiser, de F // Line 33, die voortbouwt op Fairline’s traditie in het produceren van mooie en opwindende dagboten. Wederom ontworpen door de 2018 World Yacht Trophies Yacht Designer of the Year winnaar, Alberto Mancini, is het instapmodel gemaakt voor het genieten van de zomer. Het dek is voorzien van een groot ligbed voorop en een ruim zitgedeelte achter, dat kan ook worden geconfigureerd als ligbed. Qua vermogen is de F // Line 33 voorzien van twee Volvo Penta V6-240-benzinemotoren, maar voor nog betere prestaties wordt de optie aangeboden met dubbele Volvo V8-430s of dubbele Mercruiser 8,2 liter benzine V8’s. Een dieseloptie met dubbele D3-220’s van Volvo is ook beschikbaar.

 

De andere Fairline-modellen die op Cannes Yachting Festival 2019 worden getoond, zijn onder meer:

  • Targa 65 GTO – Winnaar van de award voor het beste exterieurontwerp in de categorie 50-80ft bij de World Yacht Trophies in 2017, dit was de eerste boot ontworpen door Mancini en zette de nieuwe ontwerprichting voor Fairline Yachts.
  • Targa 48 OPEN – een van de meest opwindende sportcruisers op het water. De Targa 48 OPEN is een prachtig ontwerp met twee- of driecabines en omarmt de designtrend van ruime sociale ruimtes zowel binnen als buiten.
  • Targa 43 OPEN – deze slanke en stijlvolle cruiser, die in 2018 werd gelanceerd, heeft de perfecte voorzieningen om te genieten van de tijd aan boord en is uiterst populair gebleken.
Back To Top