skip to Main Content

Cap Camarat 7.5 DC SERIE 2

De Cap Camarat Day Cruiser lijn is veelzijdig, met lange lijnen en beschermende cockpits, waardoor alle soorten van maritieme activiteiten – en zelfs kustvaart – met familie en vrienden mogelijk zijn.

Trouw aan de DC-lijn is de Cap Camarat 7.5DC SERIE2 voorzien van verlengde lijnen en een wikkelvormige voorruit, terwijl het een volledig vernieuwde cockpit biedt. De royale U-vormige cockpit salon, die modulair is en door een hek is beveiligd, maakt het mogelijk om gemakkelijk over de boot en de brede zwemplatforms te bewegen, voor gemakkelijke toegang tot het water. De achterbank heeft een omkeerbare rugleuning, waardoor het mogelijk is om afwisselend naar achteren te zwemmen en een zonnedek op het stuurboord zwemplateau.

Dit nieuwe model is niet kort op cruisecomfort: het interieur is volumineus en badend in het licht, met brede ramen in het dek en de romp. Het biedt een royaal bemeten dubbele ligplaats met uitzicht op zee, een mooie berging en een apart hoofdcompartiment.
Cruisen is veilig en comfortabel, met een copilotbank met uitzicht op zee en een perfect geïntegreerde bimini of cabriolet top, allemaal met de beroemde romp ontworpen door Michael Peters voor de 7,5 CC/WA/BR SERIE2.

Back To Top