fbpx

Reisverhaal London Tour 2023

Al jarenlang een begrip onder vaarliefhebbers: de Jonkers Yachts Toertocht! Ook dit jaar heeft Alexander Jonkers weer een inspirerende vaarroute uitgestippeld, een oversteek naar het Verenigd Koninkrijk met Londen als hoogtepunt.
Yvonne Linssen had al jaren de wens om een keer mee te gaan en tegen deze tocht kon ze natuurlijk geen “nee” zeggen. Ze stapte met haar bemanning aan boord van de St. Omer om samen met een vloot van 15 Linssen-schepen koers te zetten naar Engeland. In het laatste magazine van Linssen Yachts deelt zij haar reisverhaal. Benieuwd hoe zij deze tocht hebben beleefd?
 
Lees haar verhaal in het recente Linssen Yachts Magazine (nr. 64) of download hier de PDF versie van het magazine. Op pagina 40 begint haar reisverhaal. 

Droomt u ook van een avontuurlijke vaartocht met een oversteek naar Engeland?
Heeft u altijd al willen weten hoe u deze droomreis kunt plannen, maar weet u niet waar te beginnen? Goed nieuws! Tijdens de Linssen Yachts Boat Show deelt Alexander Jonkers zijn expertise en neemt hij u mee door alle stappen die u moet overwegen bij het plannen van een lange reis.

Wanneer: Zondag 19 november
Tijd:
13:00 uur
Waar:
Conferentieruimte, Linssen Yachts Showroom, Maasbracht

Download hier de PDF van de presentatie of bekijk de volledige opname via YouTube (in het Duits).

Linssen Yachts Boat Show Adventsweken

Linssen Yachts Boat Show
Linssen Yachts nodigt u uit voor de Linssen Yachts Boat Show op 18, 19 en 20 november in de showroom in Maasbracht. Dit is hét moment om nieuwe jachten en zelfs twee wereldprimeurs te bewonderen. Volgend jaar staat in het teken van het 75-jarig jubileum, dat tijdens de Linssen Yachts Boat Show al zal worden ingeluid. Dat wilt u toch niet missen?

Linssen Yachts Boat Show
Data: 18, 19 en 20 november 2023
Openingstijden: dagelijks van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Linssen Yachts showroom, Maasbracht

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via info@jonkers.org.