fbpx

Boottest Fairline Phantom 65

Cover VAREN magazine - Fairline Phantom 65
“Dit is duidelijk een jacht met het woord comfort als prioriteit”, schrijft Alfred Boer in het magazine VAREN, waarvoor de Fairline Phantom 65 is getest.
 
Als dealer van Fairline Benelux & West Germany, nemen wij de enthousiaste lezers van dit watersportmagazine graag mee in de wereld van luxe en de rijke standaarduitrusting van dit Britse motorjacht.
 
Benieuwd naar het volledige artikel? Lees de publicatie in het recente nummer van VAREN of download hier de PDF versie van het artikel. 
 
Tekst: Alfred J. Boer
Fotografie: Dick van der Veer

De Fairline Phantom 65 is een adembenemend luxe jacht dat zich richt op comfort en verfijning. Geïnspireerd door het bekroonde ontwerp van onze Targa 65, verhoogt de nieuwste toevoeging aan de Fairline-familie de lat op elk niveau. Met zijn elegante lijnen, op maat gemaakte afwerking en indrukwekkende specificaties biedt dit jacht een ongeëvenaarde ervaring op het water.

Fairline Phantom 65

De royale binnen- en buitenruimtes van de Phantom 65 zijn voorzien van hoogwaardige materialen en vakmanschap. De ruime salon, volledig uitgeruste keuken en drie prachtige hutten, elk met een eigen badkamer, bieden alle comfort dat je nodig hebt. Geniet van het panoramisch uitzicht op de omgeving vanaf de indrukwekkende flybridge, een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Bezoek onze showroom in Marina Port Zélande en bewonder de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties zelf of bekijk alle specificaties op onze website.

Benieuwd naar alle Fairline-modellen? Kijk op fairline.com.