fbpx

Beleef de wereld van Jeanneau Powerboats

De Cap Camarat lijn wordt verder uitgebreid met met twee nieuwe modellen. Cap Camarat 7.5 CC Série3 die fantastische verrassingen in petto heeft en de Cap Camarat 7.5 WA Série3 voor de echte levensgenieter! Jeanneau blijft zichzelf verbeteren in deze lijn, maar natuurlijk wel met behoud van al het goede van de voorgaande series.

Net als alle andere Jeanneau Center Console-modellen geeft de Cap Camarat 7.5 CC Série3 voorrang aan de buitenruimte, zowel voor- als achterop de boot. De boeg kan in een handomdraai worden omgetoverd tot een zonnedek en rondom de stuurstand is voldoende bewegingsruimte om gemakkelijk toegang te krijgen tot deze twee leefruimtes. De nieuwe Cap Camarat 7.5 CC Série3 heeft een verrassend en ongekend niveau van comfort aan boord van een 25-voet Center Console.

De Cap Camarat 7.5 WA Série3 heeft alle troeven in handen om een bestseller te blijven: de kuip biedt veel ruimte en comfort, met name dankzij de nieuwe optionele buitenkeuken. Het verhoogde voordek is voorzien van een ruim zonnedek met verstelbare rugleuningen, ideaal voor een moment van ontspanning en genieten van de zon. In het interieur is alles zorgvuldig uitgedacht voor optimaal comfort. De ruime kajuit baadt in het natuurlijke licht van de grote ramen in de romp. De boot beschikt over een dubbele slaapplaats en een apart toiletcompartiment.

Op dit moment hebben wij verschillende Jeanneau’s op voorraad. Wilt u dit seizoen nog varen in een Jeanneau Merry Fisher 895, Jeanneau Merry Fisher 1095, Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA Série 3 of Jeanneau Cap Camarat 9.0 WA kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor een videotour.