fbpx

Linssen Yachts viert 75-jarig jubileum

In 2024 viert Linssen Yachts haar 75-jarig jubileum. Een bijzondere mijlpijl die zij vieren met onder andere “75 Edition”-modellen met jubileumpakketten. In 2024 zal het jubileum het hele jaar door groots gevierd worden.

Een unieke kans: Jonkers Yachts heeft al een gloednieuwe Linssen Grand Sturdy 35.0 AC 75-Edition in bestelling, welke nog volledig naar uw eigen wensen gespecificeerd kan worden. De ‘75 Edition’-jachten worden standaard uitgerust met een aantal exclusieve extra’s. Bent u binnenkort de eigenaar van dit unieke model? Bekijk meer informatie op onze website of neem contact op via info@jonkers.org.

De Grand Sturdy 35.0 AC en Sedan, 40.0 AC en Sedan én 500 AC Variotop® of Sedan gaan opvallen door de Velvet Green rompkleur.

Linssen 75-model Mahogany Red

De Linssen SL 35 AC en Sedan, de 40 SL AC en Sedan en de 50 SL (AC Variotop® en Sedan) worden uitgebracht in de krachtige Mahogany Red kleur.

75 Edition-pack
De ’75 Edition’-jachten worden standaard uitgerust met een aantal exclusieve extra’s, waaronder het ‘Meren’-navigatiepakket, een elektrische ankerlier, teak tafel op het achterdek (AC) of kuip (Sedan), origineel Linssen teakdek op achterdek en tredes op de spiegel (AC), een elektrische hekschroef en draadloze afstandsbediening voor boeg- en hekschroef en Smart Controller voor de autopiloot en nog meer. De 75 Edition-jachten zullen worden voorzien van unieke genummerde 75 Edition-emblemen.

75 Jubilee-pack
Naast het 75 Edition-pack krijgen de jachten het ’75 Jubilee pack’, waarmee het toch al complete jacht nog meer luxe en comfort krijgt. Hieronder vallen onder andere het e-Variodeck (Sedan), origineel Linssen teakdek op achterdek en tredes op de spiegel (AC), een elektrische hekschroef en draadloze afstandsbediening voor boeg- en hekschroef en Smart Controller voor de autopiloot.

Linssen Yachts Boat Show – Spring Edition
Bezoek van 1 tot en met 7 juni 2023 de Linssen Yachts Boat Show – Spring Edition. U bent welkom in de showroom waar u diverse nieuwe en gebruikte boten kunt bekijken. Daarnaast liggen in de haven ook een aantal jachten klaar waar een proefvaart mee gemaakt kan worden. Ontvang tijdens de show meer informatie over deze jubileumuitvoeringen met een gehele eigen kleurstelling en stijl of neem contact met ons op.

* Foto’s zijn artists impressions. De kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.
** De 75 Edition-extra’s verschillen per type/model. Vraag naar de volledige specificatie.