fbpx

Vacature: Allround monteur

Wil jij werken voor één van de leukste watersportbedrijven van Nederland waar geen dag hetzelfde is? Heb jij tonnen technische kennis aan boord? Weet jij wel raad met 12/24/230V? En los jij iedere puzzel met gemak op? Neem dan contact op met Jonkers Yachts in Marina Port Zélande. Wij hebben de perfecte baan voor je!

Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s,  met een afgeronde MBO-opleiding of relevante werkervaring binnen de maritieme techniek, die het hoofd koel houd als de motor draait. Of juist moet gaan draaien. Als monteur weet jij als geen ander hoe belangrijk het goed onderhouden van een motorjacht is en voor welke technische uitdagingen je kan komen te staan. Geen detail ontsnapt aan jouw scherpe oog, want kwaliteit is de kapitein aan boord!

Bovendien kun jij op een hectische dag het overzicht bewaren. Verandert de planning? Dat is geen probleem, flexibiliteit is je tweede naam. Zonder problemen verzorg jij de installaties van nieuwe (navigatie)apparatuur en energy systemen en voer jij onderhoud uit aan de motoren/generatoren en alle techniek in en rondom de machinekamer. Indien nodig maak jij een proefvaart, zodat je jouw to-do-lijst helemaal kunt afvinken. Werkt alles naar behoren? Check, check, dubbel check!

Jij draagt zorg voor een veilige en schone werkplek, zowel aan boord van klanten als op de haven.

Zelfstandig kom je prima uit de voeten, maar ook als team met collega’s zetten jullie koers in dezelfde richting. Aan enkele coördinaten als leidraad heb jij genoeg.

Enige kennis van de exclusieve merken waar Jonkers Yachts dealer van is – Linssen Yachts, Fairline en Jeanneau Powerboats – is een pluspunt, maar niet vereist. Jij leert snel en gaat als een geoliede machine aan de slag.

Bovendien ga je altijd klantgericht en professioneel te werk, zodat je de beste service-ervaring kunt garanderen. Na een kopje koffie met je gezellige collega’s, heb jij weer genoeg brandstof om aan de slag te gaan.

Wil je werken in een prachtige omgeving met high-end producten en jouw technische kennis inzetten zodat klanten maximaal kunnen genieten van hun watersportavonturen? Neem dan contact met ons op en wie weet ben jij degene die wij een jaarcontract aanbieden voor 30 – 38 uur, uiteraard met zicht op een vast dienstverband en een passend salaris op basis van je ervaring. Wij volgen de HISWA CAO.

Mail je sollicitatie en CV voor 15 augustus 2023 naar info@jonkers.org
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.