fbpx

De nieuwe Jeanneau DB/37 heeft meer dan u verwacht

Jeanneau onthulde onlangs de DB/37, het tweede model in de nieuwe lijn premium Day Boats. Het nieuwe model zal als wereldpremière te zien zijn op boot Düsseldorf 2023. Dit gloednieuwe 37-voet model heeft een gestroomlijnd ontwerp, is met fijne materialen afgewerkt én bovendien is de DB/37 ongekend ruim voor een dagboot, aldus de werf.

Na de DB/43 is de DB/37 het resultaat van een samenwerking tussen wereldberoemde scheepsarchitecten. De elegante lijnen zijn getekend door de Italiaanse ontwerper Camillo Garroni en de romp is ontworpen door Michael Peters Yacht Design.

Veelzijdig
Van dagboot tot feestboot tot cruiser, de DB/37 is zeer veelzijdig dankzij het unieke ontwerp en belooft een fantastische ervaring op het water. “We zijn blij om een tweede model toe te voegen aan de DB Yachts lijn, slechts een paar maanden na de succesvolle lancering van de DB/43. Met DB Yachts verbeelden we de toekomst van yachting, terwijl we ons baseren op het erfgoed van Jeanneau”, bevestigt Paul Blanc, Executive Director.

Binnenkort meer informatie!

DB/37 preview