fbpx

Uw droom start hier!

Alle seinen staan op groen, dus zoals het er nu naar uitziet is ons volledige team aanwezig tijdens boot Düsseldorf. Van zaterdag 21 tot en met 29 januari 2023 kunt u ons vinden op de stands van Linssen Yachts, Fairline en Jeanneau Powerboats. Voor aanmeldingen en tickets kunt u mailen naar k.van.belle@jonkers.org.

Zoals gebruikelijk zal Alexander Jonkers u te woord staan op de stand van Linssen Yachts, Hal 1, stand B05. Als Linssen expert kan hij kan u alles vertellen over de Linssen 55 SL Variotop, Linssen 500 Sedan, Linssen 45.0 AC (in cherry), Linssen 35.0 Sedan die voor u klaar liggen. Uiteraard is hij ook beschikbaar voor alle andere vragen die u ook maar kan hebben over Linssen Yachts. Of het nu gaat om techniek, onderhoud of navigeren, hij heeft overal een antwoord op!

Fairline is te vinden in Hal 6, stand D59, waar Krista van Belle u zullen rondleiden op de jachten van de prestigieuze Britse werf. Met maar liefst vijf jachten is Fairline vertegenwoordigd: de Fairline F//Line 33, de Fairline Targa 45GT, de Fairline Targa 50 Open, de Fairline Phantom 65 en de Fairline Squadron 68. U bent van harte welkom voor een kop koffie of een glaasje bubbels.

Darko Simsic, onze Jeanneau expert kunt u ontmoeten in Hal 1, stand B71 waar maar liefst 11 modellen te bezichtigen zijn. Omdat dit er teveel zijn om op te noemen, lichten we even de nieuwe modellen eruit. In de Merry Fisher serie kunt u de gloednieuwe Merry Fisher 1295 Fly bezichtigen en in de Cap Camarat serie kunt u de nieuwe 10.5 CC bewonderen.

Mocht u interesse hebben in de nieuwste lijn dagboten van de Franse werf, dan kunt u een afspraak maken om de Jeanneau DB/43 en de Jeanneau DB/37 (World Premiere) in Hal 5, stand C19 te bezichtigen.

Maak nu een afspraak

Uw droom start hier!